Fanfare

Het meest noordelijke dorp van België

Fanfare Voor Eer en Deugd

Als fanfare ‘Voor Eer en Deugd’ spelen wij een belangrijke rol in het sociale leven van Meersel-Dreef en omstreken.

Naast ons concert, dat wij jaarlijks ten gehore brengen, luisteren wij ook carnaval, de kerstboomverbranding en de kermis op. Daarnaast verzorgen wij tal van serenades. Ook bij veel andere gelegenheden zijn wij van de partij om de feestvreugde muzikaal tot een grotere hoogte te brengen.

Wij bestaan al sinds 1904 en zijn destijds opgericht door de paters Kapucijnen. Deze verbondenheid houden wij in ere door een paar keer per jaar de mis in de kerk op te luisteren.


Wij bestaan uit een groep gedreven, maar zeker ook gezellige, muzikanten die hun wortels stevig verankerd hebben aan beide zijden van de grens. Dit betekent dat wij ons even goed thuis voelen in Galder en Strijbeek als in Meersel-Dreef. Iedere donderdagavond komen wij in de taverne ‘bij de Paters’ bij elkaar voor de repetitie onder de bezielende leiding van onze dirigent. Met veel genoegen proberen wij de nummers die op het programma staan dan te perfectioneren.


Mocht u meer interesse hebben laat u dan informeren op onze website: www.vooreerendeugd.be. U vind hier informatie over: onze geschiedenis, onze muzikanten, onze activiteiten en de laatste nieuwtjes. Ook staat hier informatie over onze rommelmarkt die wij gedurende de zomermaanden organiseren. In ons uitgebreid fotoboek vindt u foto’s en filmpjes van onze activiteiten. Uiteraard kent u onze nieuwsbrief die wij rond de jaarwisseling in Meersel-Dreef, Galder en Strijbeek huis aan huis verspreiden; hier kunt u de laatste versies nog eens op uw gemak nalezen.

Echt actuele informatie over ons vindt u op onze facebookpagina:nl.facebook.com/Fanfare-Voor-Eer-en-Deugd-575334725810077.


Dus bent u muzikant, of wilt u dat worden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ook dit kan op onze website, maar persoonlijk contact kan natuurlijk ook.


Website:www.vooreerendeugd.be


Het laatste nieuws leest u op

De Hoogstraatse Maand brengt steeds het nieuws van en voor de Drevenier   

Bezoek: www.demaand.be


Meersel-Dreef Nieuws op Facebook houdt alles actueel

Bezoek: Meersel-Dreef Nieuws

Contact webmaster

Jan Keteleer

Heieinde 30

2328 Meersel-Dreef

Email: contact@meersel-dreef.be

Deel deze pagina

Copyright 2020@Jan Keteleer